We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. Click here for more information

Rødgaards import a.s.

 

TILBYDER ALT INDENFOR TEKNISK MASKINHANDEL

 Nøgleordene er høj service

 Et mangeårigt samarbejde med jern- og maskin-industrien har gjort Rødgaards import a.s. til en af de førende leverandører indenfor jern og metal-industrien.

Med over 45.000 varenumre på lager er Rødgaards import a.s. i stand til at afhjælpe ethvert problem.

24 timers døgnservice sørger for at der ikke på noget tidspunkt ringes forgæves.

Rødgaards import a.s. råder over et særdeles veluddannet personale og med et bredt branchekendskab kombineret med en stor produktviden, bliver kunderne hele tiden præsenteret for den bedste løsning. I en branche hvor der lægges stadig større vægt på hurtige og individuelle løsninger, er fleksibilitet og evnen til at kunne

 

levere en nødvendighed og fra afdelingerne i Esbjerg, Kolding og Århus sørger man for rettidige leverancer og de individuelle løsninger.

Et sundt firma-på over hundrede år

I 1898 blev familiefirmaets grundsten lagt i det jydske. Siden har firmaet gennemgået en rivende udvikling uden dog at give afkald på gamle traditioner fra de dybe rødder i dansk industri. Dengang som nu har den personlige kundekontakt og bestræbelserne på at imødekomme alle ønsker ligget os meget på sinde. De er velkommen til at kontakte os, vi er altid parate til en uforpligtende samtale om mulighederne i et samarbejde.

 

 

Vi står klar ved disken/telefonen   

about us